Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Täysin uusi Pokémon-peli julkaistu Androidille ja iOS:lle

1
Manu Pitkänen

Täysin uusi Pokémon-peli julkaistu Androidille ja iOS:lle
Niantic ja Pokémon Company osuivat todelliseen kultasuoneen Pokémon Go -mobiilipelillä, mutta se ei tietysti riitä. Uusia hittejä on tehtävä vielä paljon lisää ja yksi tällainen on mahdollisesti jo julkaistu: Pokémon Duel. Peli on ladattavissa App Storesta ja Google Playstä.

Pokémon Duel on strategiapeli, jota normaalista poiketen pelataan kuin lautapeliä. Pelaaja saa pelinappuloikseen kuusi Pokémon-hahmoa, joita hän siirtelee laudalla tavoitteenaan päihittää vastapuolen pelaaja. Kun kaksi Pokémon-hahmoa ovat vierekkäisissä paikoissa, alkaa hahmojen välinen taistelu. Kullakin Pokémonilla on omat kykynsä ja heikkoutensa, joten niiden oikeanlainen hallinta vaatii hyvää strategiaa.

Pelaaminen onnistuu omien mieltymysten mukaan joko tekoälyä tai toista pelaajaa vastaan. Päämääränä on tietysti kerätä talteen kaikki erilaiset Pokémon-hahmot.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja