Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta tulossa puhelin 4K-näytöllä, taas?

Puhelinvertailu

Sonylta tulossa puhelin 4K-näytöllä, taas?
Muistatko vielä ajan jolloin Full HD oli kuuminta hottia älypuhelimissa – tuolloin kuuminta hottia -sananparsikin oli vielä tuore. Nykyisin QHD on älypuhelinten lippulaivamallien de facto -resoluutio.

Ei ole kuitenkaan syytä odottaa, että QHD:sta tulisi kovinkaan pian vanhentunutta teknologiaa, vai onko? Sonyn mukaan korkeampaa resoluutiota on jo jonkin aikaa ollut syytä harkita.

Jo 2015 japanilaisyhtiö esitteli Xperia Z5 Premium -huippumallin, josta löytyi huima 4K-näyttö. Älypuhelinten kokoluokassa näyttöä piti kuitenkin tiirailla mikroskoopilla, jotta erot sai toden teolla esiin. Huhut kuitenkin kertovat, että pian Sonyltä voi olla tulossa toisen sukupolven 4K-älypuhelin.

Huhuttu Sonyn älypuhelin, koodinimeltään Yoshino, sisältää väitetysti 5,5 tuumaisen 4K-näytön ja saattaa olla, että laite esitellään ensi kuun MWC-messujen. Laite on tietysti pakattu täyteen huipputeknologiaa, josta kertoo myös Snapdragon 835.

Mikäli kuitenkaan et usko, että 4K-näytöstä olisi hyötyä, ja ehkäpä jopa haittaa vaikkapa akkukeston osalta, niin huhuissa ovat myös QHD- ja Full HD -näytöillä varustetut mallit. Toki niissä tekniikka on muiltakin osin heikompaa, mutta onneksi hinta tippuu varmasti myös melkoisesti.


PhoneArenan mukaan Sonyn 27. helmikuuta järjestettävä lehdistötilaisuus voi pitää sisällään jopa viisi eri puhelinmallia, mikäli uskoo viimeisimpiin Georgiasta peräisin oleviin huhuihin. Myös kuva on peräisin samasta lähteestä, mutta siinä ei mainita mistä laitteesta on kyse.

Luonnollisesti tässä vaiheessa tiedot kannattaa ottaa varauksella, sillä muualta vahvistusta tietojen paikkansapitävyydestä ei ole.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja