Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevan Galaxy S8:n mukana tulee työpöytäsovellus DeX?

Puhelinvertailu

Tulevan Galaxy S8:n mukana tulee työpöytäsovellus DeX?
Samsungin on puhunut tulevasta huippupuhelimestaan jo loppuvuodesta asti, mutta viivästyksistä johtuen joudumme odottelemaan julkistusta vielä tovin. Pidempi odotusaika tarkoittaa mahdollisesti myös enemmän tietoa mahdollisista uudistuksista.

Niinpä nyt onkin vuotanut lisää tietoa Galaxy S8:n mukana tulevista uusista ominaisuuksista. Jo aiemmin huhuissa ovat olleet muun muassa iirislukija sekä liki koko etupaneelin kokoinen näyttö. Nyt SamMobile kertoo, että tulossa on ominaisuus, jota kutsutaan nimellä DeX.

DeX on ominaisuus, jolla Galaxy-älypuhelin muuntautuu työpöytälaitteeksi. Nimi kantaa juurensa työpöytäkokemuksesta eli sanoista Desktop eXperience.

Työpöytämoodi mahdollistaa PC:n kaltaisia käyttömahdollisuuksia eli puhelinta voi käyttää suurelta näytöltä ja paremmin työpöydälle soveltuvilla ohjainlaitteilla. Samsung julkaisee huhujen mukaan DeX-telakan, johon lisälaitteita voi liittää USB:llä.

Kyse onkin Microsoftin Continuum-ominaisuuden kaltaiselta uudistukselta. Microsoftin ominaisuus löytyi Windows 10 -huippupuhelimista, mutta sen adoptio jäi melko vähäiseksi Windows-puhelinten katoamisen takia.


Samsungin odotetaan julkistavan uudet Galaxy S8 -puhelimet huhtikuussa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja