Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kotkalainen Kukouri julkaisi uuden Pixel Worlds -pelin – koukuttaa pelaajia sosiaalisuudellaan

Sami Koivunen

Kotkalainen Kukouri julkaisi uuden Pixel Worlds -pelin – koukuttaa pelaajia sosiaalisuudellaan
Kotkalainen Kukouri-pelistudio on julkaissut uuden Pixel Worlds -pelin Androidille ja iOS:lle. Pelistudio muistetaan erityisesti suosituista Tiny Troopers -peleistä.

Kyseessä on kaksiulotteinen sosiaalinen hiekkalaatikkopeli. Pelaajien tehtävänä on rakentaa pelimaailmaa yhdessä erilaisten rakennuspalikoiden avulla. Rakenuspalikoita voi puolestaan luoda viljelemällä erilaisia resursseja. Kukourin toimitusjohtaja Kim Soaresin mukaan innokkaimmat pelaajat voivat pelin sosiaalisen elementin takia viettää aikaa pelin parissa jopa 10 tuntia päivässä.

Pixel Worldsin voi ladata ilmaiseksi Androidille ja iOS:lle. Peli sisältää mikromaksuja.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja