Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendon pelijulkaisu iPhonelle ja Androidille viivästyy

1
Manu Pitkänen

Nintendon pelijulkaisu iPhonelle ja Androidille viivästyy
Kuluvan vuoden alusta on muodostumassa Nintendolle hyvin kiireinen, sillä sen on tarkoitus tuoda markkinoille esimerkiksi uusi Switch-pelikonsoli peleineen. Lisäksi mobiililaitteille on suunniteltu uusia pelijulkaisuja, kuten Fire Emblem ja Animal Crossing.

Osavuosituloksen julkaisun yhteydessä Nintendo kuitenkin kertoi viivästyttävänsä Animal Crossing -simulaatiopelin lanseerausta. Peli piti julkaista ennen maaliskuun loppua, jolloin päättyy myös Nintendon kirjanpitovuosi. Uuden aikataulun mukaan peli julkaistaisiin vasta seuraavana kirjanpitovuotena.

Simulaatiopelin ajatuksena on elää sovussa antropomorfisten eläinhahmojen kanssa samassa kylässä, jota pelaaja pormestarin ominaisuudessa on velvollinen myös kehittämään suuremmaksi. Kokemusten ja kylien jakaminen kavereiden kanssa oli tärkeässä roolissa jo Nintendon konsoleille julkaistuissa peleissä. Mobiilipeliversioissa pelin sosiaalisia aspekteja on todennäköisesti korostettu entistä enemmän.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Hyvä että viivästyy. Sais olla kokonaan tulematta. Ei kuitenkaan koskaan tule Windows alustalle. Microsoft lumia 950 käyttäjä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.