Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Instagram testaa odotettua ominaisuutta Android-laitteissa

Puhelinvertailu

Instagram testaa odotettua ominaisuutta Android-laitteissa
Instagram on tuomassa uutta ominaisuutta käyttäjien saataville piakkoin, mikäli Droid-Lifen tiedot pitävät paikkansa. Jo aiemmin mainostajilla ollut ominaisuus on nyt testivaiheessa Androidilla.

Uuden 10.7.0-versiossa on piiloitettu ominaisuus, joka mahdollistaa useiden kuvien julkaisemisen yhden julkaisun alla. Mikäli seuraajissa on tiettyja mainostajia, niin olet saattanut jo huomata sellaisia julkaisuja. Mikäli testivaiheesta selvitään suosiolla, niin ominaisuus saapuu todennäköisesti kaikkien saataville.

Käytännössä ominaisuus mahdollistaa maksimissaan 10 kuvan valitsemisen julkaisuun. Kuville voi asettaa tuttuun tapaan suodattimia ja ne näkyvät julkaisussa yhtenä albumina.

Tässä vaiheessa päivittyneet sovellukset mahdollistavat kyllä kuvien valitsemisen albumeihin, mutta ei vielä albumien julkaisua.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja