Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snapchatin koiralinssit saavat jatkoa – Tulossa nykyistä älykkäämpi versio

Manu Pitkänen

Snapchatin koiralinssit saavat jatkoa – Tulossa nykyistä älykkäämpi versio
Pokemon Go on yksi markkinoiden parhaimpia laajennetun todellisuuden hyödyntäjiä, mutta mobiilimaailmasta löytyy toinenkin laajennetun todellisuuden autuuteen uskova sovellus: Snapchat.

Snapchatissa voi jo nykyään lisätä omiin kuviin ja videoihin erilaisia koiranaama- tai kukkaseppelinssejä. Ominaisuus on ollut niin suosittu, että Snapchat on päättänyt luoda siitä uuden ja älykkäämmän version. Uudet linssit osaavat The Informationin tietojen mukaan tunnistamaan kameran edessä olevat kohteet konenäön avulla. Kun kohde on tunnistettu, voidaan se vuorata uuteen uskoon erilaisten hauskojen grafiikoiden avulla.

Tulevaisuudessa linssejä voitaisiin hyödyntää myös mainospaikkoina. Snapchat on listautumassa pörssiin lähitulevaisuudessa, joten yhtiön odotetaan pystyvän kehittämään omaa liiketoimintaansa aiempaa tuottoisammaksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.