Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Viikon ilmaispeli iPhonelle – Roofbot

Manu Pitkänen

Viikon ilmaispeli iPhonelle – Roofbot
App Storen tämän viikon ilmaispeliksi on valikoitunut Double Coconut -pelistudion kehittämä Roofbot: Puzzler On The Roof. Aiemmin pelistä on joutunut pulittamaan noin kolme euroa.

Viime vuoden lopulla julkaistussa Rooftbotissa on ideana auttaa Roofie-nimistä robottihahmoa viemään erimuotoiset palikat niiden oikeille paikoille. Pelin haastavuutta lisää kuitenkin se, että taaksepäin ei pääse eli jo tehtyjä liikkeitä ei pysty kumoamaan. Palikoiden kuljetusreitit pitää siis suunnitella tarkasti ennen kuin robottia liikuttaa mihinkään.

Alemmilla tasoilla reittien suunnittelu on helppoa, mutta tasojen noustessa kuljetettavien palikoiden määrä ja muotojen kirjavuus kasvaa.

Roofbot valittiin viime vuonna Google Playn indiepelien parhaimmistoon. Peli on ladattavissa Androidille ilmaiseksi, mutta peli sisältää mainoksia ja sovelluksen sisäisiä ostoja.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja