Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Varastaako LG Samsungin show'n? G6 nopeasti myyntiin

1
Manu Pitkänen

Varastaako LG Samsungin show'n? G6 nopeasti myyntiin
Koska Samsungin suunnitelmana ei ole esitellä Galaxy S8:aa MWC-messuilla helmikuun lopulla, niin LG:llä on hyvä sauma napata median ja yleisön huomio. Tulevasta G6-lippulaivasta tiedetään jo kuitenkin melko paljon, joten suurille yllätyksille ei ole tilaa.

G6:ssa on näillä näkymin 5,7 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen LCD-näyttö sekä edellisen sukupolven Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri. Edellisen lippulaivan modulaarisesta rakenteesta on luovuttu kokonaan ja LG aikoo painottaa käytännöllisyyden sijaan laadukasta muotoilua.

Evan Blassin (@evleaks) tietojen mukaan 26. helmikuuta esiteltävä G6 tulisi myyntiin Etelä-Koreassa jo 9. maaliskuuta eli melko pian puhelimen ensiesittelyn jälkeen. Yhdysvaltalaiset kuluttajat joutuvat sen sijaan odottamaan kuukauden pitempään eli huhtikuun 7. päivään saakka. Euroopan julkaisun osalta Blass ei osannut kertoa päivämääriä.

Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S8:n 29. maaliskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

LG on vahvistanut esittelevänsä laitteen 26 päivä ja nimenomaan Barcelonassa , siellä seuraavana päivänä alkaa Mobile World Congress.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.