Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

YouTube tukee vihdon mobiilistriimaamista, mutta ei kaikilla

Puhelinvertailu

YouTube tukee vihdon mobiilistriimaamista, mutta ei kaikilla
YouTube pysyi pitkään poissa suoratoistopalveluiden tieltä ja todennäköisesti pitkälti tästä syystä palvelut, kuten Twitch nousivat suureen suosioon. Sittemmin Alphabetin videopalvelu päätti ottaa suoratoiston tosissaan ja on toteuttanut ominaisuuksia, joilla sisällöntuottajat voivat tarjota videota livenä tilaajilleen.

Silti YouTubelta on puuttunut vielä mahdollisuus mobiilistriimaukseen, jonka johdosta käyttäjät ovat siirtyneet Facebook Liven tai Periscopen käyttäjiksi, mutta sekin on pian korjautumassa. YouTube on vahvistanut, että sen mobile live streaming -ominaisuus saapuu myös mobiilisovellukseen. Valitettavasti sitä ei pääse käyttämään heti alkuun, mikäli ei satu kuulumaan suosituimpiin kanaviin, kertoo Engadget.

Heti alkuun vain suosituimmat sisällöntuottajat saavat YouTuben uuden työkalun käyttöön, sillä se rajoitetaan niin käyttöön, joilla on 10 000 tilaajaa. Tietysti tämä ei sisällä läheskään kaikkia YouTube-tuottajia, mutta ei hätää, sillä YouTube on myös kertonut, että ominaisuus tulee pian aivan kaikkien saataville.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja