Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Paljastuiko kuvista Sonyn tuleva lippulaivapuhelin?

Puhelinvertailu

Paljastuiko kuvista Sonyn tuleva lippulaivapuhelin?
Mobile World Congress on alle parin viikon päässä ja älypuhelinvalmistajat valmistautuvat esittelemään uutuuksiaan Barcelonaan keräytyneelle lehdistölle. Kaikki valmistajat eivät kuitenkaan halua esitellä parhaimmistoaan MWC:ssä, vaan haluavat ikiomat parrasvalot.

Sony vaikuttaa kuitenkin ottavan hyödyt irti MWC:n tarjoamista puitteista. Yhtiöltä odotetaan kenties useampaakin laitetta, mutta tärkeimpänä niistä lippulaivamalliksi huhuttu uusi Xperia XZ2. Nyt verkkoon on vuotanut kuvia väitetysti MWC:ssä julkaistavista Sonyn laitteista.

GSMArenan mukaan kuvassa (klikkaa suuremmaksi) oikealla alhaalla voisi hyvinkin olla uusi versio lippulaiva XZ:stä, mutta muista laitteista on vaikea sanoa ovatko ne uusia malleja. Vasemmalla alhaalla esimerkiksi voi hyvin olla muutaman vuoden takainen 6,4-tuumainen Z Ultra.

Tiedot uuden XZ2:n tekniikasta ovat vähissä, mutta kuvakaappaus kertoo, että RAM-muisti olisi kasvanut kolmesta neljään gigatavuun. Toinen kuva paljastaa kahden puhelimen lisäksi myös tabletin, joka voisi olla seuraava Xperia-tabletti, Z5.


Sonyn uutuudet julkaistaan helmikuun 27. päivä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja