>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suojaa WhatsApp-keskustelusi ulkopuolisilta – Uusi ominaisuus tuli saataville

1
Manu Pitkänen

Suojaa WhatsApp-keskustelusi ulkopuolisilta – Uusi ominaisuus tuli saataville
WhatsApp on mahdollistanut kaksivaiheisen tunnistautumisen iOS-, Android- ja Windows-sovelluksissa. Uuden turvaominaisuuden ansiosta toisen henkilön tilille kirjautuminen on aiempaa hankalampaa ja tällöin WhatsAppissa käydyt keskustelutkin pysyvät paremmin suojassa.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen juju on siinä, että kun sovellus otetaan käyttöön uudessa laitteessa, sovellus pyytää käyttäjää syöttämään kuusinumeroisen tunnusluvun. Käyttäjä keksii tämän PIN-koodin ominaisuuden käyttöönoton yhteydessä ja hän on käytännössä tunnusluvun tunteva henkilö.

Tunnistautumisen voi aktivoida tiliasetusten kautta (WhatsApp > Asetukset > Tili > Kaksivaiheinen vahvistus). Käyttöönoton yhteydessä WhatsApp pyytää syöttämään sähjöpostiosoitteesi, jonka avulla PIN-koodi voidaan tarvittaessa nollata jos satut unohtamaan tunnuslukusi. Mikäli unohdat tunnusluvun ja et pysty nollaamaan sitä, menetät pääsyn vahoihin tietoihisi pysyvästi.WhatsApp kyselee tunnuslukua määräajoin jotta se pysyisi käyttäjän muistissa paremmin. Kaksivaiheista tunnistautumista ei ole pakko ottaa käyttöön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Aikas hyvä lisäys. Suuri - on se et pitää välillä kesken viestittelyn laitas kaksois tarkistuksen koodi näytölle. Ihan vain siksi ettei unohtaisi sitä. Luulin et sen tarvitsee vai silloin muistaa kun lataa ohjelmaa uudestaan. Takaisin puhelimeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.