Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitys Pokemon Golle tulossa – Uudet hahmot saapuvat peliin

Manu Pitkänen

Päivitys Pokemon Golle tulossa – Uudet hahmot saapuvat peliin
Toisen sukupolven Pokémonien vapauttamista luontoon on odotettu Pokémon Go -pelin fanikunnan keskuudessa kuin Kuuta nousevaa – ja vihdoin se on tapahtumassa. Niantic aikoo vapauttaa uudet monsterit luontoon tämän viikon aikana.

Tarkemmin sanottuna helmikuun 18. päivän tienoilla Pokémon Go -peliin ilmestyy yli 80 toisen sukupolven hahmoa, jotka tulivat osaksi Pokémon-maailmaa alun perin Pokémon Gold- ja Pokémon Silver -pelien yhteydessä. Osa Pokémoneista saa myös uusia kehittyneempiä inkarnaatioita.

Tällä viikolla julkaistava päivitys muuttaa myös Pokémonien nappaamista, monstereiden kerrotaa reagoivan uusilla tavoilla kun niitä yritetään ottaa kiinni. Peliin lisätään myös uusia "marjoja", joiden avulla voi joko hidastaa vangittavan Pokémonin liikehdintää tai tuplata seuraavasta hahmosta saatavan karkin määrä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja