Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaista jälkeä tulee kun Apple tuottaa tosi-TV:tä

Puhelinvertailu

Apple on pienin askelin siirtynyt tuottamaan omia "TV-tuotantoja". Applen yksi ensimmäisistä täysimittainen televisiosarja on nimeltään Planet of the Apps, jonka on määrä tulla katsottavaksi kevään aikana.

Planet of the Apps on Shark Tank -henkinen reality-sarja, jossa sovelluskehittäjät yrittävät houkutella pääomasijoittajia sijoittamaan heidän projektiinsa. Minuutin aikana sovelluskehittäjä esittelee projektinsa neljälle julkkikselle (Jessica Alba, will.i.am, Gwyneth Paltrow ja Gary Vaynerchuk), jotka joko kiinnostuvat hankkeesta tai eivät.

Julkkisten tehtävänä on valita kiinnostavat projektit ja auttaa sovelluskehittäjiä luomaan varsinainen myyntipuhe, jolla pääomasijoittajat saadaan houkuteltua mukaan. Sovelluskehittäjät saavat palkinnoksi myös näkyvyyttä App Storessa.

Ohjelma on nähtävissä ainoastaan Apple Musicin kautta. Tänä keväänä palvelussa käynnistyy myös Carpool Karaoke -televisiosarjaPuhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja