Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG paljasti yllätyksensä etukäteen – Neliöt on G6:n myyntivaltti

1
Manu Pitkänen

LG paljasti yllätyksensä etukäteen – Neliöt on G6:n myyntivaltti
LG:llä on tunnetusti ollut vaikeuksia hillitä itseään isojen tuotejulkistusten alla, minkä vuoksi se on päätynyt itse paljastamaan muutamia avainominaisuuksia lanseerattavasta laitteesta jo etukäteen. Ei siis ole suurikaan yllätys, että LG on paljastanut jo nyt tietoja kuun lopulla julkistettavasta G6-lippulaivasta.

Kuten ennakkoarvailuissa on oletettukin, LG aikoo käyttää G6:ssa uutta 18:9-kuvasuhteen FullVision-näyttöä, joka kattaa uuden puhelimen etualan lähes kokonaan. Kokoa näytöllä on 5,7 tuumaa ja tarkkuutta 2880 x 1440 pikseliä. LG on myös päivittänyt UX-käyttöliittymänsä, jotta loppukäyttäjät voisivat käyttää puhelimen erikoista näyttöä uusilla tavoilla.

LG ei kerro turhan tarkasti miten käyttöliittymää on muutettu, mutta antaa kuitenkin pari esimerkkiä. G6:ssa voi avata rinnatusten kaksi sovellusta ja katsella samanaikaisesti kahta neliönmuotoista valokuvaa. Kamerasta löytyy myös erillinen Food Mode, jolla voi ylikyllästää ruoasta otettujen valokuvien värimaailman. Lisäksi G6:ssa voi luoda automatisoidusti GIF-animaatioita (2–100 valokuvasta). Videoiden katseluun tarjotaan myös "erilaista käyttökokemusta" – mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Neliöt on G6:n myyntivaltti

voi ... katsella samanaikaisesti kahta neliönmuotoista valokuvaa


Oikeesti ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja