>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung-pomo pidätettiin – Epäillään rahojen kavaltamisesta

Manu Pitkänen

Samsung-pomo pidätettiin – Epäillään rahojen kavaltamisesta
Samsung Groupin johtaja Lee Jae-yong on pidätetty Etelä-Korean presidentin ympärille kietoutuvan korruptioskandaalin takia. Leetä vaadittiin pidätettäväksi jo tammikuussa, mutta nyt ilmi tulleet uudet todisteet johtivat pidätysmääräykseen.

Syyttäjän mukaan Lee on hyväksynyt yli 30 miljoonan euron lahjoitukset presidentin ystävän säätiölle. Lisäksi häntä epäillään Samsungin varojen kavaltamisesta ja niiden piilottamisesta. Lee on kiistänyt syyllistyneensä mihinkään rikolliseen.

Lee nousi Samsungin ylimpään johtoon kun hänen isänsä alkoi sairastella vuonna 2014. Nimellisesti hänen isänsä Lee Kun-hee pitää edelleen ylintä valtaa Samsung Groupissa. Forbesin listauksen mukaan Lee Jae-yong on Etelä-Korean kolmanneksi rikkain ihminen – hänen isänsä on maan rikkain henkilö.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.