>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tältä näyttää LG G6 kokonaisuudessaan

Manu Pitkänen

Tältä näyttää LG G6 kokonaisuudessaan
LG on antanut useammankin vinkin tulevan lippulaivapuhelimensa ominaisuuksista, mutta epävirallisiakin vuotoja puhelimesta on saatu riittämiin. Puhelimen julkaisun lähestyminen tietää myös vuotojen lisääntymistä.

Tuoreimmat vuotokuvat ovat peräisin 9to5Google-sivustolta. Kuvissa G6 nähdään niin edestä kuin takaakin. Etupuolesta otetussa kuvassa puhelimen always-on-näyttö on todistettavasti päällä. Näyttö on muutenkin G6:ssa erikoinen, sillä 5,7-tuumaisen FullVision-näytön kuvasuhde on 18:9. Ajatuksena on kattaa laitteen etupuolesta mahdollisimman suuri osa näytöllä – tässä tavoitteessa LG on onnistunut kohtalaisen hyvin.

Sormenjälkilukija on sijoitettu puhelimen takapuolelle, jossa sen yläpuolelta löytyvät kaksoiskamerajärjestelmä salamavaloineen. Kuvan perusteella G6:sta näyttäisi puuttuvan laser-pohjainen automaattitarkennus.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.