Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ei enää halpoja älypuhelimia – HTC muutti suunnitelmiaan

Manu Pitkänen

Ei enää halpoja älypuhelimia – HTC muutti suunnitelmiaan
HTC on elänyt turbulenttista aikaa jo useamman vuoden ajan ja yhtiön strategioita on uudistettu jatkuvasti, kun nykyinen on todettu kannattamattomaksi. Uusi strategiamuutos on taas käsillä.

Taiwanilaisyhtiö ilmoitti osavuosikatsauksensa yhteydessä, että se aikoo keskittyä jatkossa ainoastaan keskihintaisiin ja high-end-tason puhelimiin, joista yhtiö saa korkeaa katetta per myyty puhelin. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei HTC:ltä ole enää tulossa alemman hintaluokan puhelinmalleja, vaan segmentti jätetään kiinalaisyhtiöiden temmellyskentäksi. Uusia puhelimia HTC aikoo julkaista kuluvan vuoden aikana kuudesta seitsemään.

Nykyiset puhelinmallien tukea aiotaan kuitenkaan jatkaa, joten HTC:n asiakkailta ei vedetä mattoa jalkojen alta. Lisää puhelimia on siis vielä tulossa CES-messuilla esiteltyjen U Ultran ja U Playn kaveriksi.

HTC:tä vaivaa sama tauti kuin Samsungiakin muutama vuosi sitten. Kiinalaiset älypuhelimerkit syövät eväät alemman hintaluokan puhelimissa ja Apple on vallannut alaa high-end-puhelimissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.