Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG paljastaa lisää G6:sta – Tällainen kamera siihen on tulossa

Manu Pitkänen

LG paljastaa lisää G6:sta – Tällainen kamera siihen on tulossa
LG on jatkanut G6:n ominaisuuspaljastuksia, mutta tällä kertaa koreankielisen bloginsa kautta. Puhelin on tarkoitus esitellä kokonaisuudessaan myöhemmin tällä viikolla MWC-messujen yhteydessä.

LG kertoo G6:ssa olevan kaksoiskamerajärjestelmä, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin kennosta. Kamerassa käytetään 125 asteen laajakulmaoptiikkaa, joten valokuviin saadaan mahdutettua aiempaa enemmän kuva-alaa. LG on aiemminkin panostanut laajakulmaisiin linsseihin, mutta esimerkiksi Apple on päättänyt edetä juuri vastakkaiseen suuntaan.

iPhone 7 Plussan kaksoiskamerassa toinen linssi on kuvakulmaltaan kapeampi, mikä on antanut Applelle mahdollisuuden lisätä puhelimeensa "optisen zoomauksen". LG:llä ei ilmeisesti nähdä tätä tarpeellisena.

LG on aikaisemmin vahvistanut G6:n sisältävän 18:9-kuvasuhteen 5,7-tuumaisen FullVision-näytön ja 32-bittisen DAC-muuntimen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja