Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Snap myy nyt Spectacles-älylasejaan verkossa

Puhelinvertailu

Snap myy nyt Spectacles-älylasejaan verkossa
Aiemmin Snapchat-nimellä tunnetun yhtiön, nyk. Snap, erikoiset Spectacles-älylasit esiteltiin ensimmäistä kertaa jo liki puoli vuotta sitten, mutta videokuvaukseen pystyviä aurinkolaseja ei ole vielä näkynyt markkinoilla. Nyt yhtiö on kuitenkin vihdoin tuonut lasit myyntiin.

Snap myy Spectacles-laseja omalla Spectacles.com-sivustollaan 129 dollarin hintaan. Lasit on saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona, punaisena, sinisenä ja mustana, mutta kaikista löytyy samat ominaisuudet.

Lasit kuvaavat napin painalluksella 10 sekunnin klippejä Snapchat-palveluun ja ne ladataan verkkoon langattomasti. Laseista löytyy tietysti akku, joka ladataan lasien kotelossa.

Toistaiseksi lasit voi tilata vain Yhdysvalloissa ja silloinkin toimitusajaksi kerrotaan 2-4 viikkoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja