Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusia iPhone-puhelimia tulossa jo maaliskuussa

Manu Pitkänen

Uusia iPhone-puhelimia tulossa jo maaliskuussa
Apple aikoo esitellä maaliskuulle ajoitetussa lehdistötilaisuudessa iPad Pro 2:n lisäksi uusia iPhoneja. Täysin uusia puhelinmalleja ei ole tulossa, mutta iPhone 7:stä ja iPhone SE:stä on tulossa uudet versiot.

iPhone 7 -tuoteperhettä aiotaan laajentaa MacOtakaran tietojen mukaan punaisella värivaihtoehdolla. Mallistosta löytyy jo punertava punakultainen väri, mutta uusi värivaihtoehto olisi tummanpunainen. iPhone SE -valikoimaa aiotaan sen sijaan laajentaa 128 gigatavun versiolla (nyt saatavilla on 16 ja 64 gigatavun mallit).

Tilaisuuden päätähti tulee todennäköisesti olemaan kuitenkin iPad-tabletit, joita ei ole päivitetty viime kevään jälkeen. Täysimittaisen 12,9 tuuman iPad Pron lisäksi Applen odotetaan esittelevän lähes kehyksettömän 10,5-tuumaisen iPad Pron.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja