Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp yllätti – Lisäsi täysin uuden ominaisuuden

Manu Pitkänen

WhatsApp yllätti – Lisäsi täysin uuden ominaisuuden
WhatsAppilta on totuttu kuulemaan aina silloin tällöin uutisia pikaviestipalveluun lisätyistä uusista ominaisuuksista. Nyt on taas se aika, kun maailman suosituin pikaviestipalvelulla on jotakin uutta tarjottavaa käyttäjilleen.

WhatsAppiin on ottanut käyttöön tilapäivitykset. Itse asiassa omasta tilasta informoiminen on ollut "aina" mahdollista WhatsAppissa, mutta sille ei ole annettu oikeastaan lainkaan painoarvoa käyttäjien tai sovelluskehittäjien keskuudessa. Snapchat-huuman seurauksena WhatsApp on kuitenkin joutunut miettimään asiaa tarkemmin ja se on päätynyt käytännössä kopioimaan Snapchatin Stories-näkymän.

WhatsAppin uuden Status-ominaisuuden ajatuksena on siis se, että käyttäjä taltioi siihen päivän tapahtumia kuvallisin keinoin. Statukseen voi lisätä niin valokuvia, videoita kuin GIF-animaatioitakin. Valokuvia voi halutessaan tehostaa esimerkiksi hauskojen emoji-tarrojen tai omien piirrosten avulla. Tilapäivitykset tuhoutuvat automaattisesti vuorokauden kuluessa.Uusi ominaisuus on tulossa iOS-, Android- ja Windows-puhelimien käyttäjille. Ohjelmistopäivitys tuodaan porrastetusti saataville.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.