Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi seuraa Huaweita ja Samsungia uusiin haasteisiin

Puhelinvertailu

Xiaomi seuraa Huaweita ja Samsungia uusiin haasteisiin
Vuosia Kiinan suurimpiin älypuhelinvalmistajiin kuulunut Xiaomi on päättänyt kasvattaa panoksia ja alkaa kehittää yhä suurempaa osaa omasta laitteistostaan.

Aiemmin MediaTekin ja Qualcommin piireihin luottanut Xiaomi on paljastanut kiinalaissome Weibossa, että järjestelmäpiiri kantaa nimeä Pinecone eli männynkäpy. Kyseiset piirit tulevat siis paikkaamaan yhtiön laitteissa jatkossa Snapdragonit.

Vaikka yhtiö kiusoittelikin piirillä jo Weibossa, niin vielä virallista julkaisua ei ole tehty. Pinecone esitellään virallisesti kuluttajille ja lehdistölle MWC:n aikaan 28. helmikuuta.

Xiaomi seuraa toisen kiinalaisyhtiö Huawein jalanjäljissä, joka on tuonut markkinoille muutaman vuoden ajan omia Kirin-piirejä, joita valmistaa yhtiön HiSilicon-piiriosasto. Tietysti Android-valmistajista myös Samsung valmistaa omat Exynos-piirinsä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.