Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n tehopiiri paljastettiin – Tässä on Exynos 8895

Manu Pitkänen

Galaxy S8:n tehopiiri paljastettiin – Tässä on Exynos 8895
On yleisesti tiedetty, että Samsungin Galaxy S8:aan tulee 10 nanometrin tekniikalla järjestelmäpiiri ja joissain alueilla puhelinta myydään Snapdragon 835 -piirillä, mutta millainen suoritin Exynos-versioihin tulee. Vastaus kysymykseen on nyt saatu, sillä Samsung on esitellyt uuden Exynos 8895 -järjestelmäpiirin.

Samsung ei tietenkään suoraan sano Exynos 9 Series 8895:n löytävän tiensä Galaxy S8:aan, mutta historian perusteella se vaikuttaa aika selvältä. On myös epätodennäköistä, että Samsung olisi luonut toisen järjestelmäpiirin omaa high-end-puhelinta varten.

Exynos 8895:ssä on kaikkiaan kahdeksan 64-bittistä suoritinydintä, joista neljä tehokkainta on Samsungin itse suunnittelemia. Peruskäyttöön tarkoitetut neljä ydintä on ARM:n Cortex-A53-mallia. Ytimien kellotaajuuksia Samsung ei paljastanut, mutta 10 nanometrin tuotantoprosessin avulla virrankulutusta saatu laskettua 40 prosenttia 14 nanometrin tekniikkaan verrattuna (vaihtoehtoisesti virrankulutus voidaan pitää samana, jolloin suorituskyky kasvaa 27 prosenttia). Grafiikkaohjaimeksi on valittu ARM:n Mali-G71 MP20.


Sisäänrakennettu modeemi tukee jopa gigabitin verkkoyhteyksiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja