>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pian se on täällä – Samsung valmistautuu Galaxy S8:n julkaisuun

Manu Pitkänen

Pian se on täällä – Samsung valmistautuu Galaxy S8:n julkaisuun
Heti Galaxy Tab S3:n ja Galaxy Bookin esittelyn jälkeen Samsung lähetti medioille kutsun 29. maaliskuuta järjestettävään lehdistötilaisuuteen. Korealaisjätin tarkoituksena on esitellä uudet lippulaivapuhelimet tapahtumassa.

Samsung on yleensä ottanut osaa MWC:hen uusien puhelimien muodossa, mutta tänä siihen ei ollut mahdollisuutta. Huhujen mukaan yhtiön uudet laadunvalvontaprosessit ovat viivästyttäneet Galaxy S8:n julkaisua. Samsung haluaa kaikista vähiten julkaista uusia lippulaivapuhelimiaan liian aikaisin – Galaxy Note 7 -skandaali on edelleen liian hyvin muistissa.

Maaliskuun lopulla Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S8:n ja Galaxy S8 Plussa, joiden screen-body-suhde on kasvatettu mahdollisimman suureksi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että LG G6:n tavoin puhelimen etupuoli on lähes kokonaan näytön kattama.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.