Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt vuoti lehdistökuva: Tältä näyttää Samsung Galaxy S8

Manu Pitkänen

Nyt vuoti lehdistökuva: Tältä näyttää Samsung Galaxy S8
Galaxy S8:sta on vuotanut kuvia ja teknisiä tietoja jo moneen kertaan, eikä ne lopu ennen kuin Samsung esittelee puhelimen 29. maaliskuuta. Evan Blass (@evleaks) on tällä kertaa vuotanut Galaxy S8:sta kuvan, joka vaikuttaisi olevan virallinen lehdistökuva laitteesta.

Mitään radikaalia uutta kuva ei paljasta puhelimesta, mutta lehdistökuvasta voi nähdä pieniä viitteitä siitä, miten Samsung on uudistanut käyttöliittymäänsä uusissa puhelimissa. Linjana näyttäisi olevan yksinkertaiset ja pelkistetyt muodot.

Vuotaneiden teknisten tietojen perusteella Galaxy S8:ssa käytettäisiin 5,8 tuuman kaarevaa Super AMOLED -näyttöä ja suuremmassa Galaxy S8+:ssa 6,2-tuumaista näyttöä. Järjestelmäpiiri on myyntialueesta riippuen Samsungin Exynos 8895 tai Qualcommin Snapdragon 835. Lisää tietoa Galaxy S8:n tekniikasta löytyy täältä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja