Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Analyytikko laittaa iPhonen USB-väitteet uusiksi

Puhelinvertailu

Analyytikko laittaa iPhonen USB-väitteet uusiksi
Apple on perinteisesti kulkenut omia polkujaan mitä tulee liitettävyyteen. Olipa kyseessä Bluetooth, NFC tai erityisesti fyysiset liitäntätavat, niin Apple on valinnut omat ratkaisunsa markkinastandardeista riippumatta.
Viime aikoina erityistä huolta on herättänyt Applen iPhone-liitettävyys, jossa on siirretty pois 3,5 millimetrin kuulokeliittimestä ja iPhone 7:ssä piuhat rajoittuvat yhdellä liittimellä varustettuihin kaapeleihin.

Toki langattomuus on usein kätevämpää kuin langallisuus, mutta iPhonen tapauksessa kyse on ainoastaan yhtiön itsensä käyttämästä Lightning-liitännästä. Huhut ovat kertoneet, että seuraavassa sukupolvessa Apple olisi tuomassa helpotusta erityisesti lisälaitteiden osalta ja vaihtaisi C-tyypin USB-liittimeen, joka löytyy useimmista uusista Android-huippulaitteista.

Kaksipuolista USB-C-liitäntää voi pitää hyvin tulevaisuuden liittimenä, löytyyhän sen myös uusista MacBook Pro -malleista, mutta nyt KGI Securitiesin Apple-analyytikastaan tunnettu Ming-Chi Kuo on kertonut, ettei usko muutokseen.Kuon mukaan Lightning-liitäntä pysyy ennallaan, vaikka lataustekniikkaan voidaankin tehdä merkittäviä uudistuksia tulevissa iPhone-malleissa. Täysin perätön USB-huhu ei kuitenkaan ole, sillä analyytikko kertoo, että Apple aikoo vaihtaa virranjakelun USB-C:n mukaiseksi.

Vaikka Applen omat liitännät ovat kuluttajille lähinnä ärsytyksen kohde, niin yhtiölle ne ovat olleet tähän asti hyvää bisnestä. Apple kerää iPhonelle kehitetyistä Lightning-lisälaitteista rojaltimaksuja.

Syksyllä julkaistaviin iPhone 7s- ja iPhone 8 -malleihin odotetaan nopeampaa sekä langatonta latausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja