Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule

Manu Pitkänen

Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule
Googlen laitekehityksestä vastaava johtaja Rick Osterlohin mukaan hakukonejätti on sitoutunut julkaisemaan tulevana syksynä uuden älypuhelimen. Viime vuonna Google käytännössä hylkäsi Nexus-brändin ja esitteli Pixel-nimiset älypuhelimet.

Osterloh kertoi yhtiön suunnitelmista AndroidPITin haastattelussa. Vaikka toisen sukupolven Pixel-puhelimen julkaisu saattaakin tuntua vesi on märkää -tason itsestään selvältä uutiselta, mutta pitää kuitenkin muistaa Googlen olevan ensisijaisesti verkkopalvelu- ja ohjelmistoyhtiö – sillä ei ole mitään pakottavaa tarvetta tuoda markkinoille vuosittain uusia puhelimia.
Googlellakin suunnitelmat voivat muuttua nopeasti, kuten nähtiin Nexus-malliston lopettamisen kohdalla. OSterlohin mukaan yksi asia ei ole kuitenkaan muuttumassa tulevana syksynä: Pixel säilyy premium-luokan puhelimena. Halpoja Google-puhelimia ei ole tulossa markkinoille. Puhtaan Androidin fanien onneksi markkinoille on tulossa kuitenkin Nokialta edullisia Android-puhelimia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja