Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule

Manu Pitkänen

Google-puhelin on saamassa jatkoa – Halpaversiota ei tule
Googlen laitekehityksestä vastaava johtaja Rick Osterlohin mukaan hakukonejätti on sitoutunut julkaisemaan tulevana syksynä uuden älypuhelimen. Viime vuonna Google käytännössä hylkäsi Nexus-brändin ja esitteli Pixel-nimiset älypuhelimet.

Osterloh kertoi yhtiön suunnitelmista AndroidPITin haastattelussa. Vaikka toisen sukupolven Pixel-puhelimen julkaisu saattaakin tuntua vesi on märkää -tason itsestään selvältä uutiselta, mutta pitää kuitenkin muistaa Googlen olevan ensisijaisesti verkkopalvelu- ja ohjelmistoyhtiö – sillä ei ole mitään pakottavaa tarvetta tuoda markkinoille vuosittain uusia puhelimia.

Googlellakin suunnitelmat voivat muuttua nopeasti, kuten nähtiin Nexus-malliston lopettamisen kohdalla. OSterlohin mukaan yksi asia ei ole kuitenkaan muuttumassa tulevana syksynä: Pixel säilyy premium-luokan puhelimena. Halpoja Google-puhelimia ei ole tulossa markkinoille. Puhtaan Androidin fanien onneksi markkinoille on tulossa kuitenkin Nokialta edullisia Android-puhelimia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja