Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nintendo Switch osoittautui näyttöä lukuunottamatta kestäväksi

Puhelinvertailu

Nintendo Switch osoittautui näyttöä lukuunottamatta kestäväksi
Nintedon juuri julkaistu pelikonsoli Switch on ollut valtaisan suosittu heti ensimmäisinä myyntipäivinään. Ennätyslukemat myynyt konsoli on ollut arvosteluissa monella suunnalla, mutta yksi mielenkiintoinen arvostelu tulee tavallisemmin älypuhelimia testaavalta Zack Nelsonilta.

YouTube-kanava JerryRigEverythingin Zack testaa laitteiden kestävyyttä, mutta tavallisesti se rajoittuu älypuhelimiin. Koska uutuuskonsoli on kuitenkin televisiokonsolin lisäksi myös mukana kulkeva käsikonsoli, niin Zack on pistänyt sen piinapenkkiin nähdäkseen mistä se on todela tehty.

Testi osoittaa sekä heikkouksia että vahvuuksia laitteen suunnittelusta ja materiaalivalinnoista, mutta testaajan mielipide on lopulta positiivinen. Tämä siitäkin riippumatta, että laitteen näytön muovipäällyste naarmuuntuu todella helposti.

Muutenkin varsin muovinen laite on tosin kestävä käsissä vaikka voikin käytössä naarmuuntua. Ohjaimet ovat yllättävän jämerät heiveröisestä ulkonäöstä huolimatta ja nappien kuvioita ei pysty kuluttamaan loppuun, mikä on ollut monissa ohjaimissa ongelma.Vaikka laite on varustettu yli kuuden tuuman näytöllä ja sen lisäksi ohjaimet liitetään reunoille, niin taipumistestissä se pärjää kiitettävästi. Hieman miinuspisteitä saa telakka, jonka sisäpuolen muoviosat hinkaavat näytön reunoja vasten.

Katso koko video alta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.