Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tinderin salattu versio: Vain harvoille ja valituille

Manu Pitkänen

Tinderin salattu versio: Vain harvoille ja valituille
Tinder on muutamassa vuodessa valloittanut "nettideittailumarkkinat" Suomessakin, mutta sillä on olemassa myös salattu sisarsovellus: Tinder Select.

Tinder Selectistä ei ole huudeltu juurikaan julkisuuteen, sillä sen ei halutakaan päätyvän tavisten käyttöön. Sovellus on TechCrunchin mukaan tarkoitettu malleille, toimitusjohtajille tai muuten vain nousuputkessa oleville deittaajille. Mukaan pääsee ainoastaan kutsusta ja Tinder valitsee tarkasti kenelle annetaan mahdollisuus kutsua muita Tinder Selectiin.

Monissa muissa kutsujen avulla käyttäjiä keräävissä palveluissa kutsun saaneille on annettu mahdollisuus kutsua lisää käyttäjiä. Tinder Selectistä ei haluta mitään viraali-ilmiötä, joten kutsutut eivät voi lähettää lisää kutsuja eteenpäin.

Selectin käyttäjät voivat halutessaan käyttää myös tavallista Tinderiä, josta todennäköisesti löytyy huomattavasti enemmän tarjontaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.