Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebook hyökkää Snapchatia vastaan – Messenger Day on kaikkien saatavilla

Manu Pitkänen

Facebook hyökkää Snapchatia vastaan – Messenger Day on kaikkien saatavilla
Facebook on yrittänyt kopioida Snapchatin ominaisuuksia jo vuosien ajan vaihtelevalla menestyksellä. Ensin yhteisöpalvelujätti hakkasi päätään seinään suoranaisilla kloonisovelluksilla, mutta nyt Facebook on tyytynyt levittämään Snapchatin popularisoimaa Stories-viestiformaattia nykyisiin palveluihinsa.

Päivän tapahtumat yhdeksi videoksi kokoava Stories-ominaisuus löytyy jo Instagramista ja Facebookista, minkä lisäksi se lisättiin hiljattain myös WhatsAppiin (Status-välilehti). Nyt Facebook on ottanut vastaavan ominaisuuden käyttöön myös Messenger-pikaviestipalvelussa, jossa sitä kutsutaan Messenger Day -nimellä. Ominaisuutta on testattu Puolassa ja Australiassa, mutta nyt se on tuotu kaikkien saataville.

Messenger Dayn ajatuksena on siis se, että käyttäjä kuvaa ja videoi päivän mittaan kuulumisiaan, minkä myötä palvelu yhdistää sisällön yhteen yhdeksi kokonaiseksi videoksi. Pätkä on käyttäjän kaveripiirin nähtävillä vuorokauden ajan ja sitä voi halutessaan koristella erilaisilla tarroilla sekä piirroksilla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja