Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bethesdan The Elder Scrolls: Legend -keräilykorttipeli saapuu pian älypuhelimille ja tableteille

Puhelinvertailu

The Elder Scrolls: Legend on julkaistu tietokonepelinä ja se on tulossa lähikuukausina saataville myös tableteille ja älypuhelimille.

Daedricin universumiin sijoittuva peli muistuttaa pelimekaniikaltaan Blizzard Entertainmentin Hearthstone-korttipeliä. Peliin on tarkoitus julkaista lisäsisältöä tasaisin väliajoin. 5. huhtikuuta saapuva the Fall of The Dark Brotherhood -laajennos tuo peliin 20 uutta tehtävää ja yli 40 uutta pelikorttia.

The Elder Scrolls: Legend sapuu iPadille 23. maaliskuuta, Android-tableteille huhtikuussa ja älypuhelimille alkukesästä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja