Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta odotetaan isoa muutosta – Jopa 200 000 sovellusta voi lakata toimimasta

Manu Pitkänen

Applelta odotetaan isoa muutosta – Jopa 200 000 sovellusta voi lakata toimimasta
Markkinatutkimusyhtiö Sensor Towerin mukaan lähes 200 000 iOS-sovellusta voi lakata toimimasta tämän vuoden aikana, kun Apple julkaisee uuden version iOS-käyttöjärjestelmästä.

Apple on iPhone 5s:n julkaisusta lähtien kannustanut ohjelmistokehittäjiä päivittämään sovelluksensa niin, että ne tukevat 64-bittistä laskentaa. Suurin osa kehittäjistä on hyödyntänyt siirtymäajan ja päivittänyt sovelluksensa 64-bittiseksi. Kaikki eivät ole kuitenkaan reagoinut muutokseen mitenkään ja tänä vuonna he voivat joutua kohtamaan seuraukset siitä: tuki 32-bittisillä sovelluksille voi loppua.

Vielä Apple ei ole kertonut aikeistaan lopettaa 32-bittisten ohjelmien tuki, mutta iOS 11:n odotetaan tukevan ainoastaan 64-bittisiä sovelluksia. iOS 10.3:ssa Apple varoittaa 32-bittisen sovelluksen avaamisen yhteydessä, että ohjelma ei välttämättä toimi enää tulevissa iOS-versioissa. Sensor Towerin mukaan App Storesta löytyy noin 187 000 sovellusta, joista ei ole olemassa 64-bittistä versiota.


Vuoden 2014 helmikuusta lähtien kaikkien päivitettyjen sovellusten on pitänyt tukea 64-bittisyyttä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja