Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta tulossa uusi julkistus heti lippulaivojen perään

Manu Pitkänen

Huaweilta tulossa uusi julkistus heti lippulaivojen perään
Huawein MWC-messujen aikaan esittelemät P10-älypuhelimet ovat tulossa myyntiin maaliskuun lopulla ja kaikesta päätellen tarjontaa päivitetään myös edullisemman P10 Lite -mallin voimin.

Huawei P10 Lite on nimittäin ilmestynyt jo italialaisen Monclick.it-verkkokaupan valikoimiin, vaikka puhelinta ei olekaan vielä virallisesti julkistettu. Esittelysivun mukaan puhelin tulee saataville 11. huhtikuuta – melko pian kalliimpien P10-mallein jälkeen. Verkkokauppojen tietovuotoihin kannattaa suhtautua aina varauksella, mutta vastaavankaltaisia tietoja on näkynyt aiemmin muidenkin verkkokauppojen sivuilla.

Huhujen mukaan Huawei P10 Litessä on 5,2 tuuman Full HD -näyttö, 12 megapikselin kamera, kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, neljä gigatavua keskusmuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Hintaa puhelimella on 349 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.