Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell julkaisi Clash Royalelle suuren päivityksen

Manu Pitkänen

Supercell julkaisi Clash Royalelle suuren päivityksen
Vuoden ikään ehättänyt Clash Royale -mobiilipeli on saanut ison päivityksen, jonka tavoitteena on pitää pelaajien mielenkiintoa yllä muun muassa uusien hahmojen sekä pelimoodien avulla.

Pelaamisen näkökulmasta yksi isoimmista muutoksista on 2 vs 2 -pelitila, jossa kaksi saman klaanin jäsentä voivat yhdistää voimansa ja taistella toisen klaanin parivaljakkoa vastaan. Kukin pelaaja toimii itsenäisesti, joten pelikaverin pelaamat kortit eivät vähennä sinun käytössä olevaa eliksiiriä. Tavoitteena on kuitenkin saman vastustajan päihittäminen, joten sooloilun sijaan pelaajien kannattaa tehdä yhteistyötä. Clan Battle -pelitila aktivoituu maaliskuun 24. päivänä, joten Clash Royale -fanien pitää odottaa vielä reilun viikon ajan.

Uusia pelihahmoja on tulossa taas neljä kappaletta lisää ja ne lisätään peliin yksitellen muutaman viikon välein. Uudet kortit ovat nimeltään Bandit, Bats, Night Witch ja Heal (videoesittely alla).

Clash Royalen areenoihinkin on tullut muutoksia: vanha tason 10 Legendary Arena on nimetty Hog Mountainiksi ja sen yläpuolelle on lisätty uusi tason 11 Legendary Arena (vaatii yli 3800 pokaalia). Yli 4000 pokaalia kerryttäneet pelaajat pääsevät pelaamaan "liigaa", jossa tavoitteena on saada kerättyä pelikauden aikana mahdollisimman paljon pokaaleja. Mitä enemmän pokaaleja saa, sitä paremmat palkinnot saa vastineeksi kauden lopuksi. Uusi kausi "nollaa" saavutetut pokaalit eli kaikki pelaajat aloittavat uudelleen 4000 pokaalista. Korkeimpaan Ultimate Champion -liigaan asti pääseminen vaatii 6400 pokaalia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.