Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google nappasi suomen kielestä seuraavan Pixelin nimen

1
Manu Pitkänen

Google nappasi suomen kielestä seuraavan Pixelin nimen
Google vahvisti hiljattain kehittävänsä uutta high-end-tason älypuhelinta ja jatkavansa Pixel-malliston parissa vastaisuudessakin. Tulevista puhelinmalleista ei tiedetä toistaiseksi paljoakaan, mutta koodinimet ovat kuitenkin vuotaneet julki.

Nettijätin piirustuspöydiltä löytyy ainakin muskie- ja walleye-nimiset puhelimet, jotka noudattavat ensimmäisten Pixel-puhelimien kala-aiheista nimeämistaktiikkaa. Droid-life on onnistunut varmistamaan lähteistään myös kolmannen Pixel-puhelimen koodinimen, kyseessä on taimen. Suomenkielinen koodinimi vaikuttaa mielenkiintoiselta valinnalta, kenties kehitystyössä on mukana suomalaistaustainen insinööri, jolla on ollut sanansijaa projektin nimeämiseen.

Droid-lifen lähteiden mukaan taimenen näyttö on kooltaan suurempi kuin muskiella tai walleyelle, joten kyseessä saattaa olla Pixel XL:n seuraaja. Voi myös olla, että taimen on suurempi kuin nykyinen Pixel XL.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ejurts (vahvistamaton)

1

Joo ei. "Taimen" on ihan englanninkielessä käytetty nimitys eräästä kalalajista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.