Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n Suomi-versio jenkkiversiota nopeampi

Puhelinvertailu

Galaxy S8:n Suomi-versio jenkkiversiota nopeampi
Samsung on jo vuosia varustanut omia huippulaitteitaan yhtiön omalla piiritekniikalla. Yhtiön Exynos-piirit ovat löytyneet vuosittain Galaxy S -huippumalleista, mutta niitä on myyty vain rajatusti täydentäen Snapdragon-piireillä.

Tänäkin vuonna kevään odotetuin älypuhelin saa Samsungin oman Exynos-piirin ja kyseinen malli on nyt käynyt suorituskykytestissä, kertoo GSMArena. Suomessa myyntiin saapuu tänäkin vuonna todennäköisesti juuri kyseinen Exynos-malli ja suomalaiskuluttajille tarjolla on hyviä uutisia.

Exynos-versio onnistui päihittämään aiemmin testin läpäisseen Snapdragon 835 -version kovat pisteet sekä yhdellä ytimellä että moniydintestissä. 1978 ja 6375 pisteen saldo ohitti Snapdragon-version 1929 ja 6084 pisteen mukavalla erolla, mutta mitään radikaalia eroa ei GeekBenchin mittarilla kuitenkaan ole.

Tälläkin kertaa erot piirien ja siten Galaxy S8 -mallien suorituskykyjen välillä tulevat olemaan pieniä, mutta kukapa ei silti haluaisi sitä hieman paremmin varusteltua versiota.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja