Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple tekee videoeditoinnista mahdollisimman helppoa – Tässä on Clips

Manu Pitkänen

Apple tekee videoeditoinnista mahdollisimman helppoa – Tässä on Clips
Pienten laitteistopäivitysten lisäksi Apple esitteli tänään uuden Clips-sovelluksen. Kyseessä on mahdollisimman helppokäyttöiseksi tarkoitettu videoeditointisovellus, jolla voi luoda sopivaa sisältöä sosiaalisessa mediassa jaettavaksi.

Käytännössä Clipsillä on ajatuksena tehdä Snapchat-tasoisia personallisia videoita, joita koristellaan erilaisilla efekteillä, puhekuplilla, muodoilla ja teksteillä. Clips ei yritä itse olla mikään yhteisö- tai videopalvelu, vaan sovelluksella tuotettua sisältöä on tarkoitus jakaa muissa palveluissa (Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo jne.). Applen toiveena on tietysti, että videoita jaettaisiin myös sen Messages-viestipalvelun kautta muille iPhone- ja iPad-käyttäjille.

Clips toimii iPhone 5s:ssä, iPad mini 2:ssa, iPad Airissa ja näitä uudemmissa laitteissa, joihin on asennettu iOS 10.3 -ohjelmisto.

Sovelluksen tekee helppokäyttöiseksi se, että editointi onnistuu pelkkien puhekäskyjen avulla. Sovellus tukee yhteensä 36 eri kieltä. Clips tulee saataville ilmaiseksi huhtikuun alussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja