Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi uuden iPhonen – Punaisella mallilla tehdään hyväntekeväisyyttä

Manu Pitkänen

Apple julkaisi uuden iPhonen – Punaisella mallilla tehdään hyväntekeväisyyttä
Applen iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -mallistot saivat tänään uutta verta, kun IT-jätti lisäsi vanhojen värivaihtoehtojen rinnalle yhden uuden: punaisen. Apple on useita vuosia panostanut AIDSin vastaiseen työhön (PRODUCT)RED-tuotteiden kautta ja nyt ensimmäistä kertaa kampanjaan on otettu mukaan iPhonet.

Uudet (PRODUCT)RED-iPhonet ovat väriltään kirkkaanpunaisia, joten ne eroavat varsin paljon mallistosta jo löytyvästä punakultaisesta värivaihtoehdosta. Teknisesti punaisissa iPhoneissa ei ole kuitenkaan mitään eroa nykyisiin iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -puhelimiin. Erikoismallit tulevat myyntiin 128 ja 256 gigatavun tallennustiloilla varustettuina (iPhone 7:n hinnat alkavat 889 eurosta ja iPhone 7 Plussan 1029 eurosta).

Apple uudisti samalla edullisten iPhone SE:n tarjontaa. Tallennuskapasiteetti tuplattiin aiemmista vaihtoehdoista 32 ja 128 gigatavuun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja