Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vanha Game Boylle julkaistu Pokemon-peli saatiin toimimaan Apple Watchilla

Manu Pitkänen

Vanha Game Boylle julkaistu Pokemon-peli saatiin toimimaan Apple Watchilla
Viime joulukuusta lähtien Apple Watchin omistajat ovat voineet käyttää älykelloaan Pokémon Gon pelaamiseen, mutta intohimoisimmat Pokémon-fanit ovat varmasti haaveilleet myös mahdollisuudesta pelata vanhoja Game Boylle julkaistuja Pokémon-pelejä Watchilla.

Tämä on itse asiassa nyt mahdollista, sillä ohjelmistokehittäjä Gabriel O'Flaherty-Chan on onnistunut porttaamaan iOS:lle aiemmin julkaistun Gambattle-emulaattorin Apple Watchille. WatchOS:lla toimivan emulaattorin värkkääminen ei ollut kuitenkaan mikään triviaali projekti, vaikka lähtökohtana käytettiinkin valmista emulaattoria. Apple Watch ei nimittäin tue OpenGL- tai Metal-rajapintoja, joten grafiikoiden saaminen näytölle oli normaalia haastavampaa.

Peli hahmoa ohjataan sormea kuljettamalla pitkin näyttöä ja Game Boyn A-painikkeen virkaa toimittaa näytön painallus. Näytön alareunaan on lisätty virtuaaliset painikkeet B-, Start- ja Select-näppäimille. Kellon kruunulla voi vuorostaan selata listoja ylös ja alas.Aiemmin Apple Watchille on saatu toimimaan esimerkiksi alkuperäinen Doom.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.