Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple anteliaana: Osti sovelluksen ja jakaa nyt sitä ilmaiseksi

Manu Pitkänen

Apple anteliaana: Osti sovelluksen ja jakaa nyt sitä ilmaiseksi
Apple on ostanut IFTTT:n kaltaisen tehtävien automatisointiin tarkoitetun Workflow-sovelluksen kehittäjätiimeineen päivineen.

Yleensä sovelluskehittäjän osto tarkoittaa samalla sitä, että ohjelma häviää nopeasti sovelluskaupasta, mutta tällä kertaa kävi täysin päinvastoin. Apple nimittäin päätti laskea Workflow'n hinnan 2,99 dollarista nollaan, joten ohjelman voi kuka tahansa ladata ilmaiseksi App Storesta.

Workflow tarjoaa yksinkertaisen drag-and-drop-tyylisen käyttöliittymän useita eri sovelluksia vaativien tehtävien automatisointiin. Tällöin tehtävät voi suorittaa nappia painamalla tai ajastetusti, jolloin tarve puhelimen jatkuvalle näpyttämiselle vähenee oleellisesti. Vaikka ohjelmalla on selkeä tarkoitus, ei ole ihan selvää miksi Apple koki ohjelman ostamisen arvoiseksi. Kenties Apple suunnitelmana on sisällyttää Workflow'n tarjoama automatisointi Siri-puheavustajaan tai Home-älykotisovellukseen. Workflow voisi tehdä myös Apple Watchista nykyistä tehokkaamman "kaukosäätimen".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja