>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt sen saa Androidillekin: Super Mario Run julkaistu

Manu Pitkänen

Nyt sen saa Androidillekin: Super Mario Run julkaistu
Pöhinää viime vuoden lopulla aiheuttanut Super Mario Run on julkaistu nyt Androidille. Tähän saakka mobiilipeli on ollut eksklusiivisesti saatavilla ainoastaan iOS:lle. Apple onkin ottanut aktiivisesti osaa pelin markkinointiin.

Super Mario Runin pystyy lataamaan ilmaiseksi Androidille, mutta pelattavaa ei ole kuin kolmen kentän verran. Jos haluaa päästä käsiksi kaikkiin kenttiin ja sisältöihin, on siitä ilosta maksettava 9,99 euroa. Nintendoa on kritisoitu paljon pelin korkeasta hinnasta, mutta yhtiö näyttää olevan tyytyväinen pelin tuottoon eikä ole laskenut hintaa alemmaksi.

iOS:llä peli keräsi nopeasti 78 miljoonaa latausta, mutta vain viisi prosenttia pelaajista päätyi ostamaan pääsyn koko peliin. Heikon muuntosuhteen taustalla on epäilty olevan mobiilipeliksi suhteellisen korkean hinta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.