>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin

Matti Vähäkainu

Google Talk poistuu kokonaan, uudistuksia Androidin viestisovelluksiin
Google Talk tuli monille tunnetuksi mm. Gmailin lisäominaisuutena, josta käytettiin usein mm. nimeä Gchat. Jo yli kymmenen vuotta vanhan sovelluksen käyttäjiä on yritetty siirtää uuteen Hangouts-alustaan viime vuosien ajan, mutta nyt Talkin tarina on virallisesti tullut loppuun.

Hakujätti on jo vuosia pyrkinyt haastamaan erityisesti Facebookia ja sen omistamia miljardin käyttäjän pikaviestimiä, Messengeriä ja WhatsAppia, useilla eri sovelluksilla. Talkin lisäksi yhtiö on tuonut markkinoille muun muassa erityisesti ryhmä- ja videoviestimiseen tarkoitetun Hangoutsin sekä hiljattain myös älykkään viestisovellus Allon. Näistä ei ole kuitenkaan ollut todellisiksi haastajiksi.

Yhtiö pyrkii edelleen säätämään sovelluksiaan ja tästä johtuen G Suiten sisällä elänyt Google Talk saa tehdä tilaa. Tulevien viikkojen aikana Talk-käyttäjiä suositellaan siirtymään Hangoutsiin ja kesäkuun 26. Talk lopettaa toimintansa Gmailissa ja omassa Android-sovelluksessa.

Lisäksi Google tulee poistamaan SMS-viestit Hangouts-sovelluksesta ja siirtää ne Android Messages -sovellukseen, johon tuodaan samalla uusia ominaisuuksia. Lisätietoja Googlen viestintäsovellusten virtaviivaistamisesta löytyy yhtiön virallisesta G Suite -blogista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.