Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 10.3 -päivityksen iPhonelle ja iPadille

Puhelinvertailu

Apple julkaisi iOS 10.3 -päivityksen iPhonelle ja iPadille
Apple on julkaissut tänään lopullisen version iOS 10.3:sta kaikkien ladattavaksi. Viime viikkoina Applen beetatestissä on ollut päivitys tuo mukanaan uudistuksia esimerkiksi Etsi iPhoneni -sovellukseen, karttasovellukseen sekä käyttöliittymän animaatioihin.

Kyseessä on todennäköisesti viimeinen suurempi uudistus ennen kesäkuun iOS 11 -julkistusta, mutta mikään valtaisa päivitys 10.3 ei ole, vaikka sitä onkin työstetty Applella kuukausitolkulla.

Päivityksessä karttasovellukseen lisätään säätiedot, Etsi iPhoneni -sovellus tukee nyt AirPods-kuulokkeita, podcastit saavat oman widgettinsä ja sovellusten avaamisen ja sulkemisen yhteydessä näytettävät animaatiot on uusittu.

Näiden lisäksi tapahtuu myös yksi merkittävämpi uudistus, joka ei suoraan näy käyttäjille. Apple vaihtaa 10.3:ssa tiedostojärjestelmän HFS+:sta Apple File Systemiin (APFS), jonka pitäisi tarkoittaa mm. nopeampaa toimintaa flash-muistien kanssa.

Yhtiö julkaisi samalla myös uudet watchOS 3.2 ja tvOS 10.2 -versiot Apple Watch -älykelloille ja Apple TV -laitteille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja