Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google kertoo: Tämä on uutta Android O:ssa

Manu Pitkänen

Google kertoo: Tämä on uutta Android O:ssa
Reilu viikko sitten Google teki yllätysjulkistuksen tuomalla Android O:n kehittäjäversion ladattavaksi. Paljastus oli siinä mielessä yllättävä, että samaan aikaan ei järjestetty mitään aiheeseen liittyvää tapahtumaa, vaan Android O saateltiin maailmalle pelkän blogikirjoituksen voimin. Vastaavanlainen nähtiin myös Android Nougatin kohdalla vuosi sitten.

Google on nyt julkaissut muutaman minuutin mittaisen esittelyvideon, jossa selvennetään ohjelmistokehittäjille muutamia tärkeimpiä muuttuneita asioita. Videolla kerrotaan taustatehtäviin tulleista uusista rajoitteista, sovellusilmoitusten uusista mahdollisuuksista, lomakkeiden automaattisesta täytöstä ja picture-in-picture-tuesta.

Koska Android O on tässä vaiheessa tarkoitettu kehittäjien käyttöön, on myös videon lähestymiskulma tekninen. Jos kaipaat kevyempää esittelyä, niin sellaisiakin on jo tehty.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.