>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S8:n julkaisu lähestyy! – Seuraa tapahtumaa suorana

Manu Pitkänen

Galaxy S8:n julkaisu lähestyy! – Seuraa tapahtumaa suorana
Tämän kevään ehkä odotetuin puhelinjulkistus on käsillä, sillä Samsung valmistautuu esittelemään New Yorkissa järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa Galaxy S8:n ja Galaxy S8+:n.

Tuttuun tyyliin julkistustilaisuutta voi seurata myös live-verkkolähetyksenä Samsungin verkkosivuilta löytyvän striimin kautta. Vielä lähetystä ei löydy Unpacked-sivustolta, mutta se ilmestyy sinne kyllä kun kello on lähempänä kuutta (18.00 Suomen aikaa).

Samsungilla on paljon pelissä Galaxy S8:ssa, sillä yhtiöllä ei ole varaa sössiä lanseerausta Galaxy Note 7:n lanseerauksen jälkeen. Samsung kehuu lisänneen panostuksia laadunvalvontaan talven aikana ja huhujen mukaan juuri laadunvalvonta on ollut syy sille, että puhelinta ei esitelty MWC-messuilla vaan nyt kuukausi messujen jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.