>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nämä ovat Galaxy S8:n tärkeimmät ominaisuudet

Manu Pitkänen

Videolla: Nämä ovat Galaxy S8:n tärkeimmät ominaisuudet
Samsung paljasti hetki sitten New Yorkissa uudet Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -älypuhelimet. Jos et päässyt seuraamaan julkaisua suorana, niin tärkeimmät palat löytyy alta löytyvästä videosta.

Videolla huomio kiinnitetään erityisesti puhelimen uuteen isoon ja kaarevaan Infinity-näyttöön, jonka ylä- ja alapuolella on vain hyvin ohuet kaistaleet "tyhjää" tilaa. Näytön yläreuna on valjastettu etukameran ja iirisskannerin käyttöön. Sormenjälkilukija löytyy takapuolelta kameran vierestä. Sormenjälkilukijan ja iirisskannerin lisäksi puhelimesta löytyy kolmaskin tunnistautumismenetelmä: kasvontunnistus.

Toinen videon pääteema on älykäs Bixby-avustaja, joka oppii käytön myötä käyttäjän toimintatavat ja rutiinit. Avustajalle syötettyjen puhekomentojen ansiosta tiettyjen tehtävien suorittaminen automatisoituu ja helpottuu aiempaan nähden.

Videolla vilahtaa myös Samsung DeX -telakka, joka mahdollistaa Galaxy S8:n käytön ulkoisessa näytössä PC:stä tutulla käyttöliittymällä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.