Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset arviot julki: Tätä mieltä Galaxy S8:sta ollaan

Manu Pitkänen

Ensimmäiset arviot julki: Tätä mieltä Galaxy S8:sta ollaan
LG:n G6, Xiaomin Mi Mix ja nyt myös Samsungin Galaxy S8 ovat esimerkillään osoittaneet, että nyt kuuminta hottia älypuhelimissa on kapeat reunat ja isot näytöt. Galaxy S8:ssa on peräti 5,8 tuuman näyttö, mutta siitä huolimatta laite on vain reilu puoli senttiä korkeampi ja jopa kapeampi kuin Galaxy S7.

Korkeuden kasvu ja leveyden pieneneminen tarkoittaa myös sitä, että näytön kuvasuhde on muuttunut perinteisestä 16:9:stä 18,5:9:ään. Näytön resoluutio poikkeaa tästä syystä myös totutusta, Galaxy S8:n ja 6,2-tuumaisen Galaxy S8+:n näytön tarkkuus on 1440 x 2960 pikseliä. Arvostelijoihin uusi iso ja kaareva Infinity-näyttö tuntuu uponneen kuin kuuma veitsi voihin, vaikka poikkeavan kuvasuhteen takia se ei olekaan täysin optimaalinen videoiden katselun kannalta.

Arvostelijoiden mielipiteitä jakaa hieman takapuolelle siirtynyt sormenjälkilukija. Koska sensori on kameran vieressä, jotkut epäilevät sen johtavan helposti harhapainalluksiin. Toisten mielestä sormenjälkilukija on kuitenkin sen verran kaukana, ettei harhapainalluksia pääse kovin helposti syntymään. Ja onhan puhelimessa myös iirisskanneri ja kasvojentunnistus, joita voi käyttää sormenjälkilukijan sijaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja