Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlussan Dash Energy saatavilla aprillipäivänä, suomalaiset harvojen joukossa

Puhelinvertailu

OnePlussan Dash Energy saatavilla aprillipäivänä, suomalaiset harvojen joukossa
OnePlus on kasvanut lyhyessä ajassa varsin suosituksi erityisesti suomalaiskuluttajien keskuudessa. Huomattavasti kilpailijoita halvemmat puhelimet tarjoavat huippupuhelinten ominaisuuksia, joka kiinnostaa tietysti kuluttajia. Tämän lisäksi yhtiö on onnistunut vuosien varrella markkinoinnissa loistavasti.

Nyt yhtiö on kertonut uusimmasta markkinointitempauksesta, joka käynnistyy huomenna aprillipäivänä. Yhtiö jakaa ihmisille Dash Energy -energiajuomia, joilla promotaan tietysti yhtiön Dash Charge -teknologiaa, joka lataa OnePlus 3 tai 3T -puhelimen huippunopeasti.

Yhtiön mukaan juomalla saa yöunen sijaan koko päivän energian vain puolessa tunnissa, joka on tietysti myös Dash Chargen iskulause. OnePlus on luonut aprillipilalleen oman verkkosivuston ja oheisen videon.

OnePlus järjestää juomastaan arpajaiset, jotka löytyvät myöhemmin täältä, mutta sen lisäksi juomaa jaetaan harvoissa ja valituissa kohteissa maailmalla. GSMArenan mukaan Lontoon lisäksi tapahtumaa on myös Suomessa. Lisätietoja voi tarkastella Suomi-tapahtuman osalta yhtiön Facebook-sivulta tai Twitteristä, jossa niitä ei vielä tämän kirjoitushetkellä ollut saatavilla.


Kampanjan kunniaksi Dash-laturit ovat lisäksi yhtiön verkkokaupassa 15 prosentin alennuksessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja