Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva iPhone saa väitetysti näyttötekniikkaa iPad Pro:sta

Puhelinvertailu

Tuleva iPhone saa väitetysti näyttötekniikkaa iPad Pro:sta
Nyt kun tämän vuoden älypuhelinten julkaisut ovat edenneet siihen vaiheeseen, että markkinoille on esitelty jo useampia huippupuhelimia, niin on aika alkaa tietysti katsomaan vuoden tärkeimmän älypuhelimen julkaisuun.

Erityisesti, kun Samsung esitteli Galaxy S8:n, niin Apple on saanut laitteen, johon tulevaa iPhonea tullaan takuuvarmasti vertaamaan. Huhut ovatkin jo viime vuodelta asti kertoneet kaikennäköisistä uudistuksista iPhoneen, mutta tähän asti huhut ovat pitkälti olleet vain puhtaita arvauksia.

Nyt MacRumors kertoo kuitenkin sijoituspankki Barclaysin tiedoista, jotka vaikuttavat vahvistavan yhden ominaisuuden tulevien iPhone-mallien näytöistä. Valitettavasti kyse ei kuitenkaan ole Samsungin Infinity Displayn (eli liki koko etupaneelin näyttö) kaltaisesta teknologiasta.

Sen sijaan tiedot kertovat, että kaikki kolme tämän vuoden syksyllä esiteltävää iPhonea saavat iPad Pro:sta (kuvassa) tutun True Tone -näytön. Laitteet, joista käytetään nimiä iPhone 7s, iPhone 7s Plus ja iPhone 8, sisältävät valosensorit, joilla näyttöön saadaan aikaan aidot värit. Tietojen mukaan sensorit valmistaa itävaltalainen AMS.


Raportissa vahvistetaan myös, että iPhone 8:sta löytyy OLED-näyttö, joka olisi ensimmäinen Applen älypuhelimissa.

Tulevat iPhone-mallit esitellään todennäköisesti tavalliseen tapaan syyskuun alkupuolella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja